Välkomna till AddTrulyfamiljen – Only for Heroes!

By 2 juni, 2017 No Comments
Only for heroes

Hjältar kan komma i olika former – det finns dem med mantel och det finns dem som jobbar i det tysta. Det finns dem som flyger fram och det finns dem som kämpar i ständig uppförsbacke – men alla har de stor hjälp av fiffiga verktyg! Only for Heroes är återförsäljare av specialpedagogiska läromedel, material och hjälpmedel för barn och ungdomar med särskilda behov. De erbjuder också kurser, föreläsningar och workshops kring bland annat språkstörning, dyslexi och neuropsykiatriska funktionsvariationer.

Personerna bakom Only for Heroes är logopeder och föräldrar. En del av dem har egna funktionsvariationer, eller är föräldrar till barn med särskilda behov. Gemensamt för dem alla är att de brinner för att göra tillvaron enklare för våra superhjältar – de barn och ungdomar som får kämpa lite extra i vardagen.

AddTruly beundrar Only for Heroes engagemang och expertis kring svårigheter som allt för ofta hamnar i skuggan. Därför är det med sann glädje vi välkomnar dem till AddTrulyfamiljen! Only for Heroes har valt att stödja en organisation som med samma entusiasm som de själva gör vardagen lite lättare för många barn och ungdomar. Projekt Kallampa i Otavalo, Ecuador, består av två delar; den enda skolan i norra Ecuador som arbetar med barn med funktionsvariationer samt kulturgruppen Kallampa som arbetar för att bevara ursprungskulturen. Genom musik, teater och bild aktiverar kulturgruppen skolbarnen och skapar oförglömliga möten. Läs gärna mer om Kallampa på AddTrulys webbplats och mer om Only for Heroes här