Nyheter om samarbetspartners

Nyhetsartiklar

Van Asch – butiken som stödjer landsbygdskvinnor i Indien

15 oktober 2018

15 oktober firas Internationella landsbygdskvinnors dag. Webbutiken Van Asch låter 5% av varje köp gå att stärka kvinnor på landsbygden i Indien.

Läs mer...
EWB+Kenzan Tours = rent vatten i Tanzania

EWB + Kenzan Tours = rent dricksvatten i Tanzania

18 juni 2018

Från mitten av juni och 8 veckor framåt kommer ett litet team från EWB, bestående av Erik och Lisa, att resa till Karagwe regionen i Tanzania. På plats kommer de installera solpanelsdrivna vattenreningssystem på RUICHO Secondary school.

Läs mer...

Månadens hälsning från CCY Tanzania: april 2018

02 maj 2018

Yoga lektioner, skolklocka som ringer barnen ut och in från rast, självständighet och Forum Syd…våra vänner på CCY Tanzania fortsätter imponera oss med sitt fantastiska arbete. Ett arbete som bl.a. möjliggörs av Kenzan Tours. Läs själv den senaste hälsningen och låt dig imponeras och inspireras!

Läs mer...
CCY Tanzania Addtruly

Månadens nyhetsbrev från CCY Tanzania: mars 2018

04 april 2018

Äntligen äntligen har CCY Tanzania fått sitt så efterlängtade certifikat! Och nu kan man återigen koncentrera sig på det viktigaste: ge förutsättningar för unga fotbollsproffs, lärare, chaufförer, poliser och sjuksköterskor att nå sina drömmar.

Läs mer...
CCY Tanzania Addtruly

Månadens nyhetsbrev från CCY Tanzania: februari 2018

14 mars 2018

Februari har för våra vänner på CCY Tanzania verkligen inte varit en enkel månad. Men deras passion, engagemang och tron på bra utbildning för alla barn har givit fantastiska resultat!

Läs mer...
CCY Tanzania Addtruly

Månadens nyhetsbrev från CCY Tanzania: januari 2018

01 februari 2018

Tala om en rivstart på det nya året. Tack vare de bidrag vi fick i slutet av 2017 har vi kunnat jobba på i en otrolig takt. Vi är alla på plats efter julledigheter med nya krafter som verkar vara utom denna jord. Det behövs verkligen i alla upp- och nedgångar.

Läs mer...
CCY Tanzania Addtruly

Månadens nyhetsbrev från CCY Tanzania: november 2017

14 december 2017

November är över och skolan har stängt för det här året. Det känns som att alla får en välbehövlig paus från allting. Vi kan andas ut lite efter den gungiga sommaren och hösten som varit.

Läs mer...
Sommarlov = sommarskola!

Sommarlov = sommarskola!

25 augusti 2017

Bara för att det sommar betyder det inte att verksamheten står still på  CCY Liberty School of Tanzania! Det planeras, studeras, byggs och surras kring skolan. Här kommer en hälsning direkt från Tanzania via Linnéa Öman Ohlsson, en av eldsjälarna bakom skolan. Hon berättar om vad som hänt på plats under juni och juli 2017. Trevlig läsning! 

Läs mer...

Månadens nyhetsbrev från CCY Tanzania, maj 2017

09 juni 2017

Tiden går fort och det händer mycket på CCY Liberty School of Tanzania. Här kommer en hälsning från Linnéa Öman Ohlsson som är en av eldsjälarna som skolan plats i byarna Matanana och Bumilayinga, Tanzania. Hon berättar om vad som hänt på plats under maj 2017. Trevlig läsning! 

Läs mer...

Månadens nyhetsbrev från CCY Tanzania, april 2017

28 april 2017

Här kommer en hälsning från Linnéa Öman Ohlsson som är en av eldsjälarna som driver CCY Tanzania och CCY liberty School of Tanzania på plats i byarna Matanana och Bumilayinga, Tanzania. Här berättar Linnéa om vad som hänt på plats under mars 2017. Trevlig läsning! 

Läs mer...