Nyheter om Addtruly

Nyhetsartiklar

Addtruly & Petter Stordalen i Businesspodden

20 augusti 2018

I det senaste avsnittet av Businesspodden pitchar Addtruly tillsammans med två andra start-ups för ingen mindre än Petter Stordalen. Petter Stordalen är den norska hotellmagnaten som bl.a. grundat Nordic Choice Hotel och som från start arbetat grundligt med hållbarhetsfrågor.

Läs mer...
Investpodden

Investpodden | Vad är kopplingen mellan lönsamhet och CSR?

23 maj 2018

Hur arbetar Addtruly? Varför har Addtrulys grundare valt att göra allt hon kan för att få företag att arbeta med CSR frågor och varför är det viktigt att kommunicera det man gör som företag? Anna, Ronja och Ted diskuterar detta och mycket mer i Investpodden.

Läs mer...
Anna Urombi Addtruly

Utmärkelse till Addtrulys grundare

17 april 2018

Addtrulys grundare och VD, Anna Urombi, har tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen ”Sveriges viktigaste kvinnliga grundare 2018”. Priset delas ut av DI Digital som årligen anordnar eventet Female Founders. Syftet är att lyfta fram några av Sveriges främsta kvinnliga grundare av digitala bolag

Läs mer...
Anna Urombi Addtruly

Sveriges viktigaste kvinnliga grundare 2018

07 mars 2018

Addtrulys grundare Anna Urombi är nominerad till Sveriges viktigaste kvinnliga grundare 2018. Nya techbolag lägger grunden för mycket av utvecklingen och grundarna har blivit näringslivets nya fixstjärnor.

Läs mer...
Hungerprojektet

Att göra gott på rätt sätt

19 juni 2017

Som företag finns det flera sätt man kan göra gott på – ofta är det själva synliggörandet av ens engagemang man brister på. Northmans Design har gjort alla rätt.

Läs mer...

​Kunglig inbjudan inför Prins Daniels Entreprenörsdag

29 mars 2017

Torsdagen den 30 mars är det åter dags för Prins Daniels årliga Entreprenörsdag.  AddTruly har som ett av fyra bolag nominerats av Connect väst och blivit inbjudna till Stockholm och Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA,för att delta.

Läs mer...

10 bolag som vill göra världen bättre

21 mars 2017

Visst går det att förena affärsnytta med att tackla de riktigt stora frågorna. DI Digital skriver om AddTruly och 9 andra företag som vill göra världen bättre.

Läs mer...

AddTruly växer!

24 februari 2017

AddTrulys unika koncept för mer kvalitativt och transparent socialt ansvarstagande har blivit populärt! Nu har vi värvat två nya medarbetare till teamet!

Läs mer...

Elodie Details satsar på AddTrulys insamlingsbössa i jul

08 december 2016
I samband med julhandeln lanserar Elodie Details en insamlingskampanj till Giving People på sin webbplats genom AddTrulys digitala insamlingsbössa. För varje köp över 500 kr skänker samtidigt Elodie Details 50... Läs mer...

Julklappar på riktigt

01 december 2016

I år hjälper vi på AddTruly dig att ge bort riktiga julklappar – julklappar som betyder någonting på riktigt! De senaste åren har julhandeln slagit rekord på rekord och vi köper allt mer prylar. Samtidigt blir vi allt mer medvetna om världen runt omkring oss. Många känner att de vill göra något men vet inte riktigt hur. Men det vet vi.

Läs mer...