Kenzan Tours

Nyhetsartiklar

EWB+Kenzan Tours = rent vatten i Tanzania

EWB + Kenzan Tours = rent dricksvatten i Tanzania

18 juni 2018

Från mitten av juni och 8 veckor framåt kommer ett litet team från EWB, bestående av Erik och Lisa, att resa till Karagwe regionen i Tanzania. På plats kommer de installera solpanelsdrivna vattenreningssystem på RUICHO Secondary school.

Läs mer...

Månadens hälsning från CCY Tanzania: april 2018

02 maj 2018

Yoga lektioner, skolklocka som ringer barnen ut och in från rast, självständighet och Forum Syd…våra vänner på CCY Tanzania fortsätter imponera oss med sitt fantastiska arbete. Ett arbete som bl.a. möjliggörs av Kenzan Tours. Läs själv den senaste hälsningen och låt dig imponeras och inspireras!

Läs mer...
CCY Tanzania Addtruly

Månadens nyhetsbrev från CCY Tanzania: mars 2018

04 april 2018

Äntligen äntligen har CCY Tanzania fått sitt så efterlängtade certifikat! Och nu kan man återigen koncentrera sig på det viktigaste: ge förutsättningar för unga fotbollsproffs, lärare, chaufförer, poliser och sjuksköterskor att nå sina drömmar.

Läs mer...
CCY Tanzania Addtruly

Månadens nyhetsbrev från CCY Tanzania: februari 2018

14 mars 2018

Februari har för våra vänner på CCY Tanzania verkligen inte varit en enkel månad. Men deras passion, engagemang och tron på bra utbildning för alla barn har givit fantastiska resultat!

Läs mer...
CCY Tanzania Addtruly

Månadens nyhetsbrev från CCY Tanzania: januari 2018

01 februari 2018

Tala om en rivstart på det nya året. Tack vare de bidrag vi fick i slutet av 2017 har vi kunnat jobba på i en otrolig takt. Vi är alla på plats efter julledigheter med nya krafter som verkar vara utom denna jord. Det behövs verkligen i alla upp- och nedgångar.

Läs mer...

Organisationer

CCY Tanzania

CCY Tanzania

Läs mer...