Sugen på en praktikplats där du kan utvecklas

och bidra till något bra?

Vi på AddTruly kan erbjuda dig det. Vi är ett Göteborgsbaserat start-up, vilket betyder att vi är ett litet men tajt team som utvecklar en ny tjänst som kopplar samman företag med ideella gräsrotsorganisationer runt om i hela världen.

Vår mission är att stärka de lokala krafterna runt om i världen som gör störst samhällsnytta. Det gör vi genom att koppla samman gräsrotsorganisationer med svenska företag och deras kunder och anställda och genom att underlätta samarbetet mellan organisationer och företag. Vi matchar ihop företag med relevanta organisationer, vi tillhandahåller kommunikationsmaterial, insamlingsverktyg och uppföljningar om vad företagets pengar faktiskt har bidragit till.

AddTruly drivs av entreprenörer som värnar om ett positivt och vänligt arbetsklimat. Hos oss är det högt i tak med fokus på att snabbt och effektivt driva processerna framåt och att med små medel få mycket gjort. Vi sitter i ett luftigt kontor på Stena Center som är beläget alldeles intill Chalmers Johanneberg.

Vi är nu i en mycket spännande fas och söker lämpliga praktikanter för HT 2017 som har hjärtat på rätt ställe och inte är rädda för att visa framfötterna!

Varför ska du praktisera hos oss? Som praktikant hos oss får du ett stort ansvar under handledning. Du blir en självklar medlem i vårt lilla men tätt sammansvetsade team och vi kommer att ha riktigt roligt tillsammans! Tillgång till egen dator är ett krav.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i en bred roll med stora möjligheter att påverka, utveckla och utvecklas. Arbetsuppgifterna kommer till största del bestå av att utveckla AddTrulys användarplattform, digitala insamlingsbössa samt vår webbplats. Du får möjlighet att skapa nya innovativa webblösningar, från idé till implementation.

Kompetens/Erfarenhet

Vi söker dig som har kunskaper inom:

  • PHP
  • JavaScript/jQuery
  • HTML
  • CSS

Det är meriterande om du:

  • har ett öga för design/layout/UX
  • har erfarenhet av WordPress

För rätt person finns möjlighet till anställning efter avslutad praktik.

 

Maila din ansökan tillsammans med CV till stina@addtruly.com 

Hör av dig – vi ser fram emot att prata med dig!