Sugen på en praktikplats som webbutvecklare där du kan utvecklas

och bidra till något bra?

 

Vi på Addtruly kan erbjuda dig det. Addtruly är ett Göteborgsbaserat start-up med fokus på att göra gott.

Vi utvecklar en digital tjänst som bygger lönsamma och effektiva samarbeten mellan företag och ideella organisationer som en del av företags employer branding eller CSR strategier. Addtruly drivs av entreprenörer som värnar om ett positivt och vänligt arbetsklimat. Hos oss är det högt i tak med fokus på att snabbt och effektivt driva processerna framåt och att med små medel få mycket gjort. Vi är nu i en mycket spännande fas och ser framemot att välkomna fantastiska studenter som har hjärtat på rätt ställe och inte är rädda för att visa fram fötterna!

Arbetsuppgifter

Som webbutvecklingspraktikant på Addtruly kommer du arbeta nära hela teamet, men framförallt vår stjärna till CTO. Du kommer att jobba i en bred roll med stora möjligheter att påverka, utveckla och utvecklas. Arbetsuppgifterna kommer till största del bestå av att utveckla Addtrulys användarplattform samt vår webbplats. Du får möjlighet att skapa nya innovativa webblösningar, från idé till implementation. Tillgång till egen dator är ett krav.

Vem söker vi

Vi söker dig som har kunskaper inom:

  • PHP
  • JavaScript/jQuery
  • HTML
  • CSS

Det är meriterande om du:

  • har ett öga för design/layout/UX
  • har erfarenhet av WordPress

För rätt person finns möjlighet till anställning efter avslutad praktik.

Ansökan & kontakt

Känner du dig träffad? Bra, skicka en kort intro tillsammans med ditt CV till stina@addtruly.com 

Har du några som helst frågor är du välkommen att kontakta Stina Torefalk på telefon 073-065 75 47. Vi återkommer för ett kort samtal per telefon eller vid ett möte och klickar vi kommer vi tillsammans överens om nästa steg.

Varmt välkommen med din ansökan – vi ser framemot att träffa dig!