Sugen på en praktikplats som Social Media Manager där du kan utvecklas och bidra till något bra?

Vi på Addtruly kan erbjuda dig det. Addtruly är ett Göteborgsbaserat start-up med fokus på att göra gott.

Vi utvecklar en digital tjänst som bygger lönsamma och effektiva samarbeten mellan företag och ideella organisationer som en del av företags employer branding eller CSR strategier. Addtruly drivs av entreprenörer som värnar om ett positivt och vänligt arbetsklimat. Hos oss är det högt i tak med fokus på att snabbt och effektivt driva processerna framåt och att med små medel få mycket gjort. Vi är nu i en mycket spännande fas och ser framemot att välkomna fantastiska studenter som har hjärtat på rätt ställe och inte är rädda för att visa fram fötterna, ta egna initiativ och ta ansvar!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som social media manager praktikant på Addtruly kommer du arbeta nära hela teamet. Du kommer få arbeta proaktivt och offensivt med kommunikations frågor med fokus på att skapa en konstruktiv dialog i sociala medier.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består i att hjälpa till med PR och marknadsföring i sociala medier; omvärldsbevaka och hålla sig á jour med utvecklingen inom områden sociala medier, CSR (corporate social responsibility) och employer branding; hjälpa till att ta fram strategier och kommunikationsplaner i sociala medier – både för Addtruly och i viss utsträckning för Addtrulys kunder.

Tillgång till egen dator är ett krav.

Vem söker vi

Vi söker personer som brinner för vår vision och som vill påverka människor och samhällen långsiktigt, både hemma i Sverige och utomlands. Du gillar att arbeta i små team där tempot är högt. Du kan ta eget ansvar, är orädd för att bära fram nya idéer, lösningar och förslag. Du kan prioritera, balansera och tillgodose olika intressenters behov. Givetvis är du mycket kreativ, utvecklingsbenägen, samarbetsvillig, prestigelös, tydlig i din kommunikation och har förmågan att arbeta både strategiskt och operativt. Och viktigast av allt: du älskar att lära dig nya saker, är inte rädd för att prova nytt och älskar att ha kul!

Ansökan & kontakt

Känner du dig träffad? Bra, skicka en kort intro tillsammans med ditt CV till anna@addtruly.comHar du några som helst frågor är du välkommen att kontakta Anna Urombi på telefon 073-653 27 75. Vi återkommer för ett kort samtal per telefon eller vid ett möte och klickar vi kommer vi tillsammans överens om nästa steg.

Varmt välkommen med din ansökan – vi ser framemot att träffa dig!