Sugen på en praktikplats där du kan utvecklas

och bidra till något bra?

Vi på AddTruly kan erbjuda dig det. Vi är ett Göteborgsbaserat start-up, vilket betyder att vi är ett litet men tajt team som utvecklar en ny tjänst som kopplar samman företag med ideella gräsrotsorganisationer runt om i hela världen.

Vår mission är att stärka de lokala krafterna runt om i världen som gör störst samhällsnytta. Det gör vi genom att koppla samman gräsrotsorganisationer med svenska företag och deras kunder och anställda och genom att underlätta samarbetet mellan organisationer och företag. Vi matchar ihop företag med relevanta organisationer, vi tillhandahåller kommunikationsmaterial, insamlingsverktyg och uppföljningar om vad företagets pengar faktiskt har bidragit till.

AddTruly drivs av entreprenörer som värnar om ett positivt och vänligt arbetsklimat. Hos oss är det högt i tak med fokus på att snabbt och effektivt driva processerna framåt och att med små medel få mycket gjort. Vi sitter i ett luftigt kontor på Stena Center som är beläget alldeles intill Chalmers Johanneberg.

Vi är nu i en mycket spännande fas och söker lämpliga praktikanter för HT 2017 som har hjärtat på rätt ställe och inte är rädda för att visa framfötterna!

Varför ska du praktisera hos oss? Som praktikant hos oss får du ett stort ansvar under handledning. Du blir en självklar medlem i vårt lilla men tätt sammansvetsade team och vi kommer att ha riktigt roligt tillsammans! Tillgång till egen dator är ett krav.

Arbetsuppgifter

Inom denna praktiktjänst kommer du att agera support till vår Sälj och Marknadsavdelning. Du fyller dessutom en viktigt roll som den som säkerställer att vi syns och kommunicerar på bästa tänkbara vis, via sociala medier m.m. I dina arbetsuppgifter ingår följande:

•    Stöd och samordning av sälj och marknadsföringsaktiviteter

•    Samordna sales support

•    Uppdatera samt underhålla social mediekanaler samt i viss mån vår webbplats

•    Tillhandahålla annat administrativt stöd efter behov

Givetvis ser vi att du har datorvana och är van att arbeta med de vanligaste programmen så som Word, Excel, PowerPoint, m.m. Du ska vara användare och kunnig på de vanligaste kanalerna för sociala medier samt van vid att söka information online och kunna uttrycka dig i tal och framför allt skrift, på både svenska och engelska. Du är en driven och framåt person som inte är rädd för att ta för sig!

Kontakta Lella Brauner, för mer information: lella@addtruly.com

Maila din ansökan tillsammans med CV till info@addtruly.com