Sugen på en praktikplats där du kan bidra till något bra?

Vi på Addtruly kan erbjuda dig det. Addtruly är ett Göteborgsbaserat start-up med fokus på att göra gott.

Vi utvecklar en digital tjänst som bygger lönsamma och effektiva samarbeten mellan företag och ideella organisationer som en del av företags employer branding eller CSR strategier. Addtruly drivs av entreprenörer som värnar om ett positivt och vänligt arbetsklimat. Hos oss är det högt i tak med fokus på att snabbt och effektivt driva processerna framåt och att med små medel få mycket gjort. Vi är nu i en mycket spännande fas och ser framemot att välkomna fantastiska studenter som har hjärtat på rätt ställe och inte är rädda för att visa fram fötterna!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som praktikant hos oss får du ett stort ansvar under handledning. Inom din roll kommer du vara behjälplig med att bygga upp vårt NGO community samt underhålla vår projektportfölj. Du blir en självklar medlem i vårt lilla men tätt sammansvetsade team och vi kommer att ha riktigt roligt tillsammans! Tillgång till egen dator är ett krav.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Kvalitetssäkring av befintliga och nya organisationer och projekt genom Charity Ratings kvalitetssäkringsmetoder.
  • Uppbyggande av projektportföljen, dvs. uppsökande av nya organisationer
  • Projektledning av framtagning av utvärderingsformulär, m.m.
Vem söker vi

Vi söker personer som brinner för vår vision och som vill påverka människor och samhällen långsiktigt, både hemma i Sverige och utomlands. Du gillar att arbeta i små team där tempot är högt. Du kan ta eget ansvar, är orädd för att bära fram nya idéer, lösningar och förslag. Du har förståelse för vår vision och har helst erfarenhet av arbete med eller i organisationer – men detta är inget krav. Givetvis ser vi att du har datorvana och är van att arbeta med de vanligaste programmen så som Word, Excel, PowerPoint, m.m.

Ansökan & kontakt

Känner du dig träffad? Bra, skicka en kort intro tillsammans med ditt CV till anna@addtruly.comHar du några som helst frågor är du välkommen att kontakta Anna Urombi på telefon 073-653 27 75. Vi återkommer för ett kort samtal per telefon eller vid ett möte och klickar vi kommer vi tillsammans överens om nästa steg.

Varmt välkommen med din ansökan – vi ser framemot att träffa dig!