Sugen på en praktikplats som digital marknadsförare där du kan bidra till något bra?

Vi på Addtruly kan erbjuda dig det. Addtruly är ett Göteborgsbaserat start-up med fokus på att göra gott.

Vi utvecklar en digital tjänst som bygger lönsamma och effektiva samarbeten mellan företag och ideella organisationer som en del av företags employer branding eller CSR strategier. Addtruly drivs av tre entreprenörer som värnar om ett positivt och vänligt arbetsklimat. Hos oss är det högt i tak med fokus på att snabbt och effektivt driva processerna framåt och att med små medel få mycket gjort. Vi är nu i en mycket spännande fas och ser framemot att välkomna fantastiska studenter som har hjärtat på rätt ställe och inte är rädda för att visa fram fötterna!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som praktikant på Addtruly kommer du arbeta nära hela teamet. Du kommer bl.a. få arbeta med en generös Google Adwords budget, vara behjälplig i genomförande av A/B tester, ta fram förslag på hur man kan arbeta med annonsering för att driva mer trafik och mycket mycket mer.

Vem söker vi

Vi söker personer som brinner för vår vision och som vill påverka människor och samhällen långsiktigt, både hemma i Sverige och utomlands. Du gillar att arbeta i små team där tempot är högt. Du kan ta eget ansvar, är orädd för att bära fram nya idéer, lösningar och förslag. Du har förståelse för vår vision, älskar att analysera och gillar du att jobba med sociala medier är det ett plus. Men viktigast av allt: du älskar att lära dig nya saker, är inte rädd för att prova nytt och älskar att ha kul!

Ansökan & kontakt

Känner du dig träffad? Bra, skicka en kort intro tillsammans med ditt CV till anna@addtruly.com

Har du några som helst frågor är du välkommen att kontakta Anna Urombi på telefon 073-653 27 75. Vi återkommer för ett kort samtal per telefon eller vid ett möte och klickar vi kommer vi tillsammans överens om nästa steg.

Varmt välkommen med din ansökan – vi ser framemot att träffa dig!