Only For Heroes

Only for heroes

För hjältar – av hjältar

Barn och ungdomar som kämpar mot tuffare odds än andra är riktiga hjältar. Precis som deras föräldrar, pedagoger och logopeder som jobbar med dem. Men även de största, starkaste eller tuffaste hjältarna står inför utmaningar som är svåra att klara på egen hand. Nyckeln till inlärning och goda resultat är lustfyllt lärande genom rätt hjälpmedel.

Därför samlar webbutiken Only for Heroes effektiva och roliga hjälpmedel för inlärning  för barn och vuxna med funktionsvariationer – produkter som ökar chanserna till inlärning. Only for Heroes är riktiga hjältar som genom sin webbutik bidrar till att hjälpa barn och vuxna med funktionsvariationer att skapa stordåd tillsammans.

Och deras hjältedåd stannar inte här utan sträcker sig utanför Sveriges gränser – hela vägen till Ecuador. Här stödjer webbutiken den fantastiska organisationen Projekt Kallampa som utbildar barn och ungdomar med funktionsvariationer, bl.a. genom musik, teater och bild. Nyfiken på Only for Heroes? Besök deras webbplats och läs mer.

Only for heroes