Northmans Design

Handla med omtanke

Northmans Design är inredningsbutiken online som flätar samman design och heminredning med välgörenhet. Här kan du hitta heminredning och livsstilsprodukter i alla prisnivåer från både välkända och mindre välkända varumärken, designers och leverantörer. Varje gång du handlar, låter Northmans 5% av försäljningen gå till ideella organisationer runt om i världen som arbetar för att förändra och förbättra världen. Du kan själv välja vilken organisation som pengarna ska gå till.

Socialt ansvar ligger i Northmans Designs DNA och man tror på att en hållbar utveckling sker genom att engagera och göra det enklare att bidra i vardagens köp.  Vi på Addtruly är stolta över att samarbeta med Northmans som tar socialt ansvarstagande till en ny nivå!

Varje gång du handlar skänker Northmans en del av försäljningen via Addtruly till de ideella organisationerna ActionAid, CCY Tanzania, Hungerprojektet och Kudumbam.

Sugen på att veta mer? Besök www.northmans.se idag!

 

Under 2018 samlade Northmans Design in  19 420 kr till 4 ideella organisationer via Addtruly. En otrolig insats som vi grattar varmt till!

Under 2017 samlade Northmans Design in  10 177 kr till 4 ideella organisationer via Addtruly. Ett fantastiskt resultat som vi gratulerar till!