IT-Mästaren

IT Mästaren Addtruly

Passion som genomsyrar allt

IT-mästaren startade år 2000 mitt under IT-bubblan. Och det kunde ha slutat i en krasch – så som det gjorde för många branschkollegor. Men IT-Mästaren överlevde kraschen. Och har stabilt vuxit sig starkare och större sen dess.

IT-mästaren levererar idag tjänster inom IT-drift och datakommunikation. Passionen för teknik genomsyrar hela företaget och det stora gemensamma teknikintresset spelar en viktig roll i IT-mästarens utveckling och frammarsch. Men även företagskulturen spelar en viktig roll i företagets framgång – en företagskultur som bygger på värden som ansvar, glädje, utvecklingsvilja och kundfokus. Och företagskulturen sitter verkligen i väggarna på företaget!

Julen 2017 valde IT-Mästaren att ta sitt ansvar och engagemang ett steg längre. Samtidigt som vi i Sverige under hösten 2017 har sett hur #metoo kampanjen långsamt börjat ändra samhällsstrukturer, har IT-Mästaren valt att stödja organisationen WONSA. Genom behandling, forskning och utbildning arbetar WONSA för en värld utan sexuella övergrepp.