Elodie Details satsar på AddTrulys insamlingsbössa i jul

By 8 december, 2016 No Comments

I samband med julhandeln lanserar Elodie Details en insamlingskampanj till Giving People på sin webbplats genom AddTrulys digitala insamlingsbössa.

För varje köp över 500 kr skänker samtidigt Elodie Details 50 kr till organisationen. Insamlingen gör att Giving People kan ge varma vinterkläder till barnfamiljer i ekonomisk utsatthet. Insamlingsbössan genererar även spridning i sociala medier vilket gör att ännu fler kan hitta till insamlingen och bidra till organisationen.

AddTruly är startupen som får företagen att ge tillbaka till samhället. Alla som bidrar genom insamlingsbössan kommer att få återkoppling om vad effekterna av insamlingen lett till några månader efter att insamlingen avslutats.

Om Elodie Details

Elodie Details ambition är att göra vardagen lite vackrare för småbarnsföräldrar, och att förvandla bebislivets alla små oumbärliga bruksföremål till stilsäkra accessoarer.

Här är insamlingsbössan på Elodie Details.

Om Giving People

Giving People fångar upp de familjer som behöver kortsiktig hjälp för att klara sig ur en svår situation och bryta något som på sikt kunde blivit en permanent fattigdom. För de barnfamiljer som lever i fattigdom kan Giving People ge hjälp som på sikt innebär en väg ur fattigdom. Läs mer här om Giving Peoples arbete.

För mer information kontakta:

Anna Urombi,  VD och medgrundare på AddTruly, anna@addtruly.com