Låt årets julklapp till medarbetare och kunder bli årets investering 

Funderar ni på att skänka en julgåva till en ideell hjälporganisation? Följ våra 3 tips och låt årets julgåva bli årets investering i medarbetarna, kunderna och samhällsutvecklingen!

1

Bygg en story - välj rätt organisation

En trovärdig story om varför ni valt att stödja en viss hjälporganisation synliggör konkret er värdegrund, ert hållbarhetsfokus och att ni är ett ansvarstagande företag. Att välja rätt organisation är grunden till att bygga en engagerande story som förenar och berör.
2

Engagera personalen

Med en engagerande story bjuder ni in personalen till gemenskap och stolthet som i sin tur leder till lust att berätta och ökad lojalitet. Och det gäller att hålla hårt i personalen då 84% anger att de är villiga att byta arbetsplats om de blir erbjudna jobb på ett företag med starkare värderingar.
3

Tänk långsiktigt

En julgåva behöver inte betyda att engagemanget tar slut efter jul. Engagemanget kan bli startskottet till ett ansvartänk som genomsyrar hela er verksamhet. Följ upp er julgåva regelbundet. Att “följa pengarna” bygger trovärdighet både internt och externt. Låt ert ansvarstagande bli en naturlig och viktig del av HR, marknad, CSR och resten av företaget.

Kontakta oss


Eller låt oss på AddTruly hjälpa er att förvandla er julklapp till medarbetarna till en investering!

Vi matchar ert företag med en ideell organisation som kommer att kännas nära oavsett geografiskt avstånd. Vi ser till att era pengar kommer fram, vi följer upp dem och vi förser er med storytelling både före och efter jul och gör allt för att er personal och era kunder verkligen ges möjlighet att känna stolthet och engagemang. Vi sparar er tid och ser till att årets julklapp varar långt efter jul!

Kontakta oss på info@addtruly.com eller ring 0736 53 27 75  idag för att veta mer.

AddTrulys Julklappserbjudande:

  • Matchning med relevant hjälporganisation
  • Admin av donationer
  • Garanti på att pengarna kommer fram
  • Storytelling inkl. en presentation
  • Bilder och loggor
  • Uppföljning vid 2 tillfällen
  • Digitalt samt fysiskt gåvobevis

Pris från: 3995 SEK ex. moms. + gåva.

Årets julklappsinvestering – se hur mycket det kostar

Ange antal anställda/kunder:
Välj summa per anställd/kund:
450 SEK

Ange antal anställda/kunder för att påbörja beräkning