Det lönsamma sociala ansvaret

Addtruly

När ansvar blir lönsamt & stärker varumärket

Addtrulys verktyg gör det smidigt för dig som medveten företagare att bygga effektiva och transparenta samarbeten med ideella organisationer. Vi matchar, engagerar och följer upp – allt för att göra ditt CSR och sociala ansvarstagande lönsamt för alla.

Matchning

Vi matchar ihop ert företag med handplockade, kvalitetssäkrade, unika ideella välgörenhetsorganisationer som passar just ert varumärke

Engagemang

Vi tar fram stories och ger tillgång till verktyg som engagerar medarbetare och kunder och bygger en känsla av gemenskap och stolthet

Uppföljning

Vi följer upp alla organisationer som ingår i vår projektportfölj, så att ni kan se vad ert stöd i form av pengar/tid faktiskt har bidragit till

PARTNERS & MEDIA

PARTNERS & MEDIA

Utvalda nyhetsartiklar

Addtruly på Norrskens #theimpact100 lista

| CSR, Nyheter om Addtruly, Om Oss, Utvalda artiklar | No Comments

Norrsken Foundation vill lyfta startups som gör något bra för världen och lanserar nu #theimpact100 lista över 100 nordiska start-ups som de menar är bäst i Norden på ”impact”. Och i höst koras en segrare på det nya event Impact Week.

Addtruly – studenternas dröm start-up

| Branding, CSR, Engagemang, För Företag, Hållbarhet, Nyheter, Nyheter om Addtruly | No Comments

Nätverket educations.com har listat Addtruly som ett av 11 svenska start-ups som internationella studenter drömmer att jobba på efter examen.

Van Asch – butiken som stödjer landsbygdskvinnor i Indien

| CIRHEP, CSR, Hållbarhet, Nyheter om samarbetspartners, Socialt ansvar, Van Asch | No Comments

15 oktober firas Internationella landsbygdskvinnors dag. Webbutiken Van Asch låter 5% av varje köp gå att stärka kvinnor på landsbygden i Indien.

Addtruly & Petter Stordalen i Businesspodden

| CSR, Nyheter om Addtruly, Om Oss, Utvalda artiklar | No Comments

I det senaste avsnittet av Businesspodden pitchar Addtruly tillsammans med två andra start-ups för ingen mindre än Petter Stordalen. Petter Stordalen är den norska hotellmagnaten som bl.a. grundat Nordic Choice Hotel och som från start arbetat grundligt med hållbarhetsfrågor.

EWB+Kenzan Tours = rent vatten i Tanzania

EWB + Kenzan Tours = rent dricksvatten i Tanzania

| CSR, Engagemang, Företag, Ingenjörer utan gränser, Kenzan Tours, Nyheter, Nyheter om samarbetspartners, Tanzania | No Comments

Från mitten av juni och 8 veckor framåt kommer ett litet team från EWB, bestående av Erik och Lisa, att resa till Karagwe regionen i Tanzania. På plats kommer de installera solpanelsdrivna vattenreningssystem på RUICHO Secondary school.

Exempel på organisationer

Projekt Kallampa Ecuador

Projekt Kallampa, Ecuador

Skolbyggnad Tanzania Addtruly

Ingenjörer utan gränser, Tanzania

Drömmen om det goda

Drömmen om det goda, Sverige

Sinal Verde Brasilien

Sinal Verde, Brasilien

Några av våra kunder

Northmans Design

hälsoresurs Addtruly

Hälsoresurs

Firemill Logo

Firemill

van asch

Van Asch

Läs mer om våra kunder